Tencuiala

Tencuiala clasica: prepararea mortarului si aplicarea pe perete

Tencuiala clasica Mortarele pentru tencuiala clasica necesita o modaliate de aplicare care, oricat de bine ar fi explicata teoretic, nu poate fi eliminata necesitatea unei ucenicii in santier, sub supravegherea si alaturi de meseriasi mai vechi. Indiferent ca este vorba despre tavan sau perete, suprafetelor ce urmeaza a fi tencuite li se aplica o amorsa(…)

Citeste tot articolul

Cum sa scap de igrasia din casa

Cu igrasia din casa, pivnita, soclu, etc se confrunta foarte multe persoane care locuiesc la bloc sau la curte. Igrasia din casa: ce sa facem? Pe langa sfaturile de genul aerisirea camerei in fiecare zi, multe solutii vin si din partea materialelor din constructii. Astazi voi aborda una dintre el si anume tencuiala hidroizolanta.Pe piata(…)

Citeste tot articolul

Cum reparam crapaturile si fisurile din pereti

Fisurile din pereti sau crapaturile sunt problemele cotidiene cu care se confrunta majoritatea dintre noi,¬† care au platit meseriasi sa le acopere iar ele au reaparut. Motivele pentru care apar aceste fisuri sunt diverse si poate fi invinuit oricine pentru aceste daune si am sa va dau cateva exemple: daca inainte de a se tencui(…)

Citeste tot articolul

Ceresit CD 24, o solutie pentru fisuri si crapaturi in beton

Daca intr-un articol anterior am discutat despre fisurile si crapaturile din tencuiala (vezi articolul), in acest articol vom discuta despre Ceresit CD 24, o solutie pentru fisuri si crapaturi in beton, material folosit atat pentru interior cat si exterior. ¬†Ceresit CD 24 De ce recomand acest produs?! Iata cateva caracteristici: contractii scazute; pentru interior si(…)

Citeste tot articolul

Powered by Jasper Roberts - Blog