Cofrajul trotuarelor de beton

fig.01; Realizarea cofrajului lateral al trotuarelor de beton
1 fundament nivelat si compactat; 2 pietris; 3 pat de balast; 4 beton; 5 sipca pentru nivelare; 6 placa de cofraj; 7 popi de lemn pentru sustinere

Cofrajul trotuarelor de beton

Cofrajul lateral al trotuarelor de beton din gradina sau curte este realizat din scandura si sprijinit cu popi (tarusi) batuti in pamant. Popii vin montati la distante de 0,9-1,5 m ( fig.01 ), in functie de grosimea scandurii si de inaltimea betonului.

Muchiile superioare ale scandurilor laterale trebuie aduse in aceeasi linie deoarece acestea vor fi folosite ca si ghidaje pentru reglarea inaltimii betonului.

Pentru alte informatii va stau cu placere la dispozitie si ma puteti contacta completand formularul de contact dar nu uita sa lasi un comentariu deoarece parerea ta conteaza.

1 comment for “Cofrajul trotuarelor de beton

 1. 26/03 at 23:16

  Avem placerea sa prezentam sistemul de acoperis exotic Palmex, singurul fabricant din lume de produse exotice sintetice,
  Produsele Palmex sunt foarte cautate de catre marile grupuri hoteliere, restaurante, hoteluri de plaja, conacuri, moteluri, si parcurile de atractie.

  Produsele noastre prezinta o etanseitate excelenta, ofera protectie impotriva radiatiilor UV, a insectelor sau mucegaiului, rezistenta la vanturi de peste 150 km/h si prezinta o garantie de 20 ani.

  ADOPTATI ACEASTA SOLUTIE DEFINITIVA, DIN MATERIAL 100% RECICLABIL.

  Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice alte informatii suplimentare.

  Pentru oferte si deviz, va rugam sa ne trimteti planurile acoperisurilor pe care doriti sa le impodobiti cu produsele Palmex.

  Cu deosebita stima,

  Gabriel ORBAN
  Director vanzari
  Palmex RO
  Tel : + 40 722327150
  palmex.ro@gmail.com

  P.S. Download catalog de prezentare: http://www.scribd.com/doc/214678925/PALMEX-Noul-Brand-de-Acoperisuri-Exotice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calculeaza * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.