Montarea gips-cartonului

Cum se realizeaza o biblioteca din gips-carton

  Salut prieteni, astazi vom crea o biblioteca din gips carton. Cu totii stim ca in ultimii ani, gips-cartonul, care este un material inventat si adus din America , a suportat tot mai multe campuri de utilizare multumita caracteristicelor tehnice din punct de vedere al  adaptabilitatii, flexibilitatii si  simplitatea punerii in opera, putand fi astfel(…)

Citeste tot articolul

Cum se monteaza sanitarele in baie daca peretii sunt din gips carton

Montajul sanitarelor in gips carton In fig.01 am creat o schita in care se poate vedea sistemul de prindere al unei chiuvete pe montantii speciali pentru gips carton. Montajul sanitarelor in gips carton nu este un articol pentru mesterii instalatori care cu siguranta stiu despre ce este vorba, ci pentru beneficiarii care construiesc sau fac renovari in(…)

Citeste tot articolul

Cum se monteaza gips cartonul

Rigips? De fapt e gips carton! Salut prieteni, foarte multi dintre noi confundam gips-cartonul cu Rigips, care este producător de sisteme de construcții pe bază de gips-carton și ipsosuri din Romania, parte a grupului francez Saint-Gobain, care are din 1995 o fabrica deschisa la Turda. La fel ca Rigips sunt si Lafarge Arcom Gips(parte al(…)

Citeste tot articolul

Powered by Jasper Roberts - Blog