Scari

Realizarea unor trepte din cherestea in gradina

Trepte din cherestea Realizarea unor trepte din cherestea este o idee pe care v-o prezint astazi, este foarte simpla si este utilizata din timpurile antice de catre acei proprietari de terenuri in panta. La noi in tara abunda terenurile in panta, atat in zonele cu coline cat si in zonele muntoase. Realizarea unei pasarele ”(…)

Citeste tot articolul

Cum se traseaza o scara pe perete sau hartie

Cum se traseaza o scara? Daca am facut cateva articole despre realizarea sau placarea scarilor, nu am detaliat niciodata cea mai importanta operatie: cum se traseaza o scara. Astazi, voi dedica acest articol exclusiv trasarii scarilor. Prin trasare se intelege raportarea pe pereti, servindu-ne de o sfoara de zidar, un metru, creion, dreptar de aluminiu(…)

Citeste tot articolul

Cum se monteaza marmura pe treptele unei scari

Montare marmura pe trepte Marmura pe trepte este subiectul pe care il vom discuta astazi; dupa ce am realizat brutul unor scari din beton armat, este timpul sa le si imbracam. Pentru aceasta sunt mai multe variante de materiale pe care le putem folosi; daca intr-un articol precedent le-am imbracat in gresie, astazi vom monta(…)

Citeste tot articolul

Cum se imbraca o scara din beton cu gresie

Placarea unei scari cu gresie   PREGATIREA SUPRAFETEI PENTRU PLACAREA CU GRESIE Inainte de a incepe placarea unei scari cu gresie, este foarte important sa curatam bine suprafata de toate resturile de gresie ce a fost decapata in prealabil, de denivelarile in urma materialelor cu care au fost lipite acestea sau orice impuritate ce ne-ar(…)

Citeste tot articolul

Cum se imbraca o scara cu gresie

Fie in interior, fie in exterior, scara este un element important in casa noastra pe care nu trebuie sa-l ignoram; vom incerca astazi sa realizam un design din gresie pentru acest accesoriu al casei noastre. Imbracare scara cu gresie Ca exemplu in acest articol vom restaura o scara ce a mai fost imbracata o data(…)

Citeste tot articolul

Cum se construieste o scara din lemn (prima parte)

Scara de lemn Salut prieteni, voi deschide un nou capitol despre cum construim o scara de lemn. Pentru cei nou veniti pe acest site, specific ca pot gasi aici si articole despre construirea scarilor din beton armat. In articolul de fata ma voi limita sa dau o imagine generala a ceea ce ar fi o(…)

Citeste tot articolul

Cum se confectioneaza si cum se toarna scarile din beton armat

Scarile de beton armat Scarile de beton armat fac parte din estetica casei noastre la fel ca oricare alt element arhitectonic si structural, . Daca construiti o casa noua, este foarte important locul pe care il alocati scarilor, deoarece s-ar putea ca atunci cand le veti construi sa va treziti ca treptele vor iesi prea mici(…)

Citeste tot articolul

Powered by Jasper Roberts - Blog