Cum se utilizeaza amorsa Knauf Tiefengrund

Amorsa Knauf Tiefengrund este un grund de profunzime pentru suprafete absorbante, fara solventi – este o dispersie apoasa, cu particule fine de rasina sintetica cu capacitate ridicata de saponificare.

Acest produs este ideal pentru a amorsa suprafetele din gips, a placilor pe baza de gips sau ciment.

Aceasta amorsa confera de asemenea aderenta pentru straturile ulterioare placilor de pardoseala uscata din ciment sau ipsos armat cu fibre si are o capacitate ridicata de saponificare.

Amorsa Knauf Tiefengrund consolideaza si etanseizeaza la umiditate suprefetele prafuite, puternic absorbante sau foarte uzate, din beton, ale straturilor suport, de ex. sape pe baza de ciment sau suprafete de beton inainte de a fi acoperite de alte straturi.

Grundul „leaga” praful, intareste suprafetele, egalizeaza capacitatea diferita de absorbtie a stratului suport si ofera o protectie la umiditate ( insa permite migrarea vaporilor de apa) la elementele de constructie din ipsos, de ex. placile de gips-carton. Pentru grunduirea tencuielilor pe baza de ipsos, var-ipsos, var si var-ciment, inainte de lucrarile de placari ceramice( faintare), tapetare sau alte lucrari de finisare.

amorsa Amorsa Knauf Tiefengrund

Suportul trebuie sa fie uscat, desprefuit, sa nu prezinte desprinderi, exfolieri sau eflorescente, sa nu fie inghetat, sa aiba capacitatea portanta necesara si sa nu fie hidrofug. Se vor indeparta toate impuritatile de pe stratul suport si se vor curata suprafetele. Straturile de vopsea de acoperire sau partile care se desprind vor fi curatate mecanizat sau prin utilizarea unor substante decapante corespunzatoare.

Materialul se intinde cu pensula si mare atentie: nu se amesteca cu alte materiale cum ar fi varul.

La pardoseli, straturile friabile se indeparteaza prin slefuire, periere, aspirare. Suprafetele puternic absorbante se vor grundui de doua ori. Grundul trebuie sa patrunda in stratul suport si se vor evita baltirile grundului pe suprafete.

Uneltele trebuie curatate cu apa imediat dupa utilizare. Petele de grund se vor spala imediat cu apa de pe suprafetele patate. Materialul uscat poate fi indepartat prin diluare ( etilacetat sau solventi).

SPOR LA TREABA!

Pentru alte informatii va stau cu placere la dispozitie si ma puteti contacta completand formularul de contact dar nu uitati sa lasati un comentariu deoarece parerea voastra conteaza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *