Angajari masive in Iasi, domeniul constructii

bursa locurilor de munca iasi

 

Peste 820 de oferte de muncă sunt disponibile pentru şomerii ieşeni în perioada aceasta, în diferite sectoare de activitate, dintre care cel al construcţiilor este în cea mai bună evoluţie.

Ieşenii fără un loc de muncă au la dispoziţie, în perioada 25 septembrie – 2 octombrie, 828 de posturi libere, conform centralizărilor întocmite de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi pe baza raportărilor făcute de angajatori. Domeniul serviciilor se află pe primul loc în privinţa numărului de posturi vacante, cu 321 de posturi pe care se fac angajări. Din aceste oferte de muncă, 23 sunt în hoteluri şi restaurante, 34 în comerţ, 37 în asigurări şi 30 în transporturi.

Agenţii economici din domeniul confecţiilor au, de asemenea, numeroase posturi scoase la concurs – 315 de locuri vacante. Unităţile de confecţii caută atât personal cu o calificare superioară, pentru poziţii de ingineri textilişti, cât şi personal pentru posturi de execuţie.

Firmele de construcţii din judeţul Iaşi au anunţat intenţia de a angaja mai multe persoane faţă de săptămânile trecute. În prezent, constructorii caută personal pentru 145 de posturi, aceasta fiind cea mai bogată ofertă în construcţii din ultimele luni. În unităţile de producţie industrială din judeţul Iaşi sunt disponibile 46 de locuri de muncă vacante. Angajatorii din agricultură au un singur post liber, iar unităţile sanitare au raportat la AJOFM Iaşi că nu intenţionează să scoată săptămâna aceasta niciun post la concurs. Din totalul de locuri de muncă vacante la nivelul judeţului Iaşi, doar 54 se adresează exclusiv persoanelor cu studii superioare definitivate.

sursa: http://newsm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *