Decorarea spatiului cu ajutorul autocolantelor

autocolante pereteAutocolante perete

Autocolante perete se refera la un element nou in materie de amenajari. Insa nota de inedit pe care acestea o dau decorului se datoreaza in mare parte faptului ca ele pot fi aplicate in locuri mai putin obisnuite, cum ar fi tavanul, pardoseala, mobila sau geamul.

Prin urmare, decorurile realizate cu ajutorul autocolantelor pot fi foarte variate ca tema si amplasare. Sunt autocolante cu rol functional, de semnalizare, avertizare sau pot pur si simplu completa cromatic decorul. Mai mult de atat chiar, autocolantele pot fi un decor in sine fara a mai fi necesar alt suport, rama sau prinderi speciale.

Cum se aplica autocolante perete

Daca sunt mai multe elemente pe o plansa de autocolant si nu sunt asezate in pozitia corespunzatoare, se utilizeaza o foarfeca pentru a le separa inainte de aplicare.

autocolante perete 01

In urmatoarea faza se dezlipeste hartia de suport 10-15 cm in partea de sus si se indoaie in spate. Se fixeaza autocolantul pe perete cu partea de sus.

cum montez autocolante perete

Se trage cu atentie hartia de suport, astfel incat imaginea sa ramana pe folia transparenta. In acelasi timp se trage cu un card special peste imagine in asa fel incat aceasta sa adere in intregime la perete.

04 03

 

Odata efectuata aceasta operatie se dezlipeste cu atentie folia transparenta, astfel incat autocolantul sa ramana in intregime pe perete

05 06

sursa: stickero.ro

 V-a placut ? Daca da, va rog sa fiti si dumneavoastra generosi sa dati like si nu uitati sa va abonati la viitoarele articole adaugand email-ul putin mai jos. Vrei sa scrii si tu un articol legat de constructii in care sa vorbesti despre materiale de constructii, manopera, preturi, scule , etc? Intra pe pagina „Scrie un articol” pune un titlu, adauga o imagine si scrie un continut cat mai clar si detaliat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments