Ceresit Stop Mucegaiului

Ceresit Stop Mucegaiului

ceresit stop mucegiului  Ceresit Stop Mucegaiului, asa cum ii spune si numele, este o solutie de curatare si eliminare a petelor de mucegai, un produs nou scos de Henkel Romania – Ceresit.

Aceasta solutie se pulverizeaza oriunde apare mucegaiul: bai, cabine de dus, piscine, pivnite, subsoluri, bucatarii, pereti, tavane, podele, terase, etc.

Ceresit Stop Mucegaiului nu doar curata si dezinfecteaza dar si previne aparitia mucegaiului, murdariei si a bacteriilor.

Ceresit Stop Mucegaiului este ideal pentru curatarea petelor de mucegai aparute pe pereti, placi ceramice, silicon sanitar, chit de rosturi, ciment tencuiala, etc.

ceresit stop mucegaiului

> care se aplica prin pulverizare, asadar pulverizati produsul pe suprafata de mucegai de la o suprafata de 3-5 cm. Asteptati 5-10 minute ca solutia sa isi faca efectul dupa care stergeti peretele de mucegai cu o carpa sau perie. Actiunea de stergere se repeta doar in caz ca este necesar. Dupa ce suprafata care a fost curatata s-a uscat, aceatsa poate fi gletuita sau vopsita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *