Construirea de arce si bolti cu un sistem nou si practic

construirea de arce si bolti

Construirea de arce si bolti

Construirea de arce si bolti este cu siguranta un articol ce intereseaza pe multi dintre dumneavoastra, in special atunci cand discutam despre ceva nou, un mecanism ce ajuta la manopera atat zidarii, pietrarii dar si rigipsarii sau finisorii.

Daca pana acum construirea de arce si bolti se facea cu ajutorul dulgherului care trebuia sa prepare o matrita sau cofraj din lemn ce putea sa dureze cateva ore, se consumau cuie, scanduri ce nu se mai puteau recupera, iata ca acum exista posibilitatea montarii acestui inovator mecanism in cateva minute deci, simplu si rapid.

Asadar, in acest articol va fac cunostinta cu „Volta magic System”, o idee realizata de Arco System  di Zaccanopoli (VV), este o firma italiana ce poate fi gasita la numerele de mai jos:
Telefon: 0963600366
Fax: 0963600366
Celular: 3389545968

Prepararea mecanismului pentru construirea de arce si bolti

contruirea de arce si bolti

fig.01

fig.02

fig.02

In fig.01 se poate vedea locul unde va fi construita bolta din piatra iar sub aceasta se va fixa piciorul de sustinere al mecanismului. Acest picior face parte din sistem, se monteaza cu ajutorul contrafiselor laterale iar inaltimea se ajusteaza in functie de cat este nevoie.

citeste mai departe

Pages: 1 2

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *