Cum sa scap de igrasia din casa

igrasia din casaCu igrasia din casa, pivnita, soclu, etc se confrunta foarte multe persoane care locuiesc la bloc sau la curte.

Igrasia din casa: ce sa facem?

Pe langa sfaturile de genul aerisirea camerei in fiecare zi, multe solutii vin si din partea materialelor din constructii. Astazi voi aborda una dintre el si anume tencuiala hidroizolanta.Pe piata romaneasca exista destule firme de la care puteti achizitiona acest tip de tencuiala, eu nu voi face reclama la nici o astfel de firma si voi generaliza doar, urmand ca voi sa alegeti produsul pe care il doriti de la firma in care aveti incredere.

De obicei, tencuiala hidroizolanta vine ambalata la saci de hartie, fiecare sac cantarind 25 kg. Daca peretii sunt mai vechi si au mai fost tencuiti, se elimina tencuiala veche si suprafata se curata foarte bine de praf. Se amestaca tencuiala praf cu apa, cu ajutorul mixterului, se lasa circa 5 minute dupa care se reia amestecarea, in felul acesta se elimina toate bulele de aer. Deoarece materialul contine si ciment in compozitia sa, timpul de punere in opera este de trei ore de la prepararea pastei. Se vor aplica atatea maini cat vor fi nevoie pentru indreptarea peretelui, pentru fiecare mana sa nu se depaseasca grosimea de 10 mm.

In rest, daca vrei sa stii si detaliile aplicarii pe perete si care sunt pasii de urmat, citeste si articolul de pe acest site: Tencuiala.

 

Pentru alte informatii va stau cu placere la dispozitie si ma puteti contacta completand formularul de contact dar nu uitati sa lasati un comentariu deoarece parerea voastra conteaza.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments