Dekorom panouri decorative 3d, decoratiuni ipsos

Dekorom panouri decorative

Firma Dekorom din Oradea este unic producator de tavane casetate si panouri decorative 3D pe baza de ipsos din Romania.

dekorom panouri decorativeFormata dintr-o echipa tanara si dinamica compania noastra vrea sa aduca o alternativa mai buna, mai durabila, mai rezistenta si mai estetica a produselor noastre fata de produsele existente in acest moment pe piata din Romania.

Ipsosul îndeplinește toate condițiile unui material de construcție 100% ecologic, conferind această calitate și produselor noastre. Un avantaj deosebit este capacitatea de a capta surplusul de umiditate și de a-l elimina când este cazul, având un rol activ în reglarea microclimatului interior.

Structura ipsosului face să fie un slab conducător de căldură și de aceea tavanele DEKOROM creează o izolație perfectă a încăperilor asigurând economia de energie și o izolare atât termică cât și fonică.

Panourile decorative 3D din ipsos ofera un plus de eleganta si rafinament unei incaperi. Create special pentru a indeplinii cele mai exigente cereri, peretii decorativi vin in diferite forme si se pot vopsi in orice culoare. Panourile decorative 3D sunt astfel create pentru a da impresia unui perete sculptat si continuu.

Tavanele DEKOROM sunt singurele de acest gen produse în România a căror suprafață permite vopsirea lor repetată cu diferite culori. Plăcile sunt armate cu fibră de sticlă și perforate în diverse configurații: perforații rotunde, pătrate sau suprafețe perfect plane. Sunt adaptabile celor mai variate forme de design cu diferite tipuri de profile: vizibile, semivizibile sau ascunse. O altă calitate a tavanelor noastre este reflexia luminii astfel că spațiile prevăzute cu acestea sunt percepute ca spații luminoase și plăcute.

Elementele decorative din ipsos pentru decorarea interioarelor sunt foarte versatile in utilizare avand forme diferite ca si stiluri arhitecturale.

Acest articol “Dekorom panouri decorative” a fost scris de Dekorom in sectiunea “Scrie un articol”


Dekorom panouri decorative 3d, decoratiuni ipsos
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments