Uscarea subsolurilor, pivnitelor si cramelor

dezumificator

Un dezumidificator este solutia perfecta pentru a scapa de problemele legate de umiditate.  

La temperaturi ridicate, pe timp de vara, in zona subsolurilor, pivnitelor, cramelor, se formeaza condensul in exces datorita temperaturilor ridicate de afara in contact cu peretii reci. Fie ca este vorba de pastrarea unei umiditati scazute in zonele de depozitare sau ca se doreste uscarea sapelor sau tencuielilor zonelor umede, dezumificatoarele profesionale sunt singurele capabile sa extraga apa in exces din structura constructiei.

Alege un dezumidificator

Un dezumidificator se poate inchiria daca este vorba doar de uscarea unei incaperi proaspat tencuite sau poate fi achizitionat in cazul in care exista aport de umiditate constant: infiltratii din exterior care necesita lucrari complicate de stopare. Un dezumidificator industrial va extrage umiditatea din aer si pereti, sape sau alte elemente, colectand apa in recipiente speciale sau evacuand-o direct la canalizare. Un dezumidificator casnic este destinat exclusiv pastrarii aerului la o umiditate normala, neavand capacitatea suficienta pentru a absorbi umiditatea din structura. Pentru a extrage apa in exces din elementele unei constructii doar un dezumidificator profesional este suficient de puternic pentru a garanta eliminarea eficienta si definitiva a umezelii.

 

dezumidificator profesional

dezumidificator profesional

dezumidificator casnic

dezumidificator casnic

 

 

 

O solutie pentru dezumidificatoare casnice si profesionale vine de la Soldec cu aparatura profesionala WD Austria cu aplicatii in constructii, industria alimentara, muzee, arhive, crame, centrale de dezimidificare si echipamente de dezumidificare pentru piscine.

 V-a placut ? Daca da, va rog sa fiti si dumneavoastra generosi sa dati like si nu uitati sa va abonati la viitoarele articole adaugand email-ul putin mai jos. Vrei sa scrii si tu un articol legat de constructii in care sa vorbesti despre materiale de constructii, manopera, preturi, scule , etc? Intra pe pagina „Scrie un articol” pune un titlu, adauga o imagine si scrie un continut cat mai clar si detaliat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments