Parchetul: o alegere eleganta; sfaturi de punere in opera

parchetulUnul dintre cel mai frumos si placut paviment ce se poate realiza in casa este cu siguranta parchetul.

Aplicarea lui insa, trebuie evaluata si „cantarita” foarte atent inca din faza proiectului de catre arhitectul de design interior, deoarece nu toate casele si nu toate ambientele sunt adaptate aceluiasi tip de parchet. De ce spun asta? Pentru ca in aparenta, parchetul pare la fel dar este substantial diferit, ca sa zic asa.

Astfel, excluzand culoarea, care bineinteles ca diferentiaza parchetul, ne mai intalnim si cu parchet laminat, parchet stratificat sau parchet masiv, care la randul lor pot fi de mai multe tipuri.

Pentru montare recomand ca executarea lucrarii sa fie facuta de un specialist, iar parchetul sa fie de o marca cunoscuta, iar daca firma care o vinde include si montajul e cu atat mai bine.

Este necesar de asemenea ca cel ce pune in opera parchetul sa verifice umiditatea si ca stabilitatea pavimentului de desubt garanteaza adegvarea.

Evitati de asemenea intreruperea lucrarii si reluarea in mai multe faze si cereti o garantie scrisa in legatura cu durata si corectitudinea punerii in opera.

Daca ati observat defecte evidente va convine sa le contestati din timp.

Preturile noastre pentru montarea parchetului este de 11-18lei/mp in functie de tipul acestuia. Pentru alte informatii va stau cu placere la dispozitie si ma puteti contacta completand formularul de contact dar nu uitati sa lasati un comentariu deoarece parerea voastra conteaza.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments