Placile de pavaj din beton

 

placile de pavaj din beton Placile de pavaj din beton

Placile de pavaj din beton se intalnesc la exterior in toate tipurile de pavaj, ca de exemplu, sub forma de pavele in zonele pietonale sau ca poteci in gradinile de legume. In acelasi timp, industria de specialitate ofera pe langa comunul beton spalat, care are o suprafata dura, grunjoasa, o varietate de placi cu diverse forme, culori si modele. Betonul aparent este potrivit pentru utilizarea in exterior, pentru ca este nu doar rezistent la inghet, ci si antiderapant.

Placile mozaic din granit sunt disponibile cu o structura dreptunghiulara, rotunda sau patrata a mozaicului. Aceste placi sunt sensibil mai comod si mai rapid de instalat decat placile mozaic normale. Placile de beton taiate, slefuite imita, in fuctie de forma, marime si culoare a pietrisului folosit, roci din natura precum granitul sau formatiunile groase conglomeratice grezoase.

Foarte atragatoare sunt si asa-zisele suprafete compacte, in cazul carora statul lucios de la suprafata a fost inasprit cu o piesa speciala de fier, cu o dalta cu aer comprimat. Aceste placi sunt disponibile in culori de la rosu la maro, diferite tonuri de gri si nuante galbui.

 

Pentru alte informatii va stau cu placere la dispozitie si ma puteti contacta completand formularul de contact dar nu uitati sa lasati un comentariu deoarece parerea voastra conteaza.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments