Renovari case si apartamente

Renovari case si apartamente: A Renova Nu Inseamna, Neaparat, Demolare Si Reconstruire. Cu Modernele Materiale De Astazi Putem Modifica Locuinta Fara “Mari Opere”.

A renova casa inseamna, pe deasupra, recuperare din spatiul locuintei si satisfacerea exigentelor familiale; dar inseamna si efectuarea unei investitii sigure. Renovare inseamna si consolidare, refacerea instalatiei sanitare, hidraulice, electrice sau gaz. Exista de asemenea, in functie de obiectivi, diverse tipologii de interventii (ce duc la lucrari diferite) pentru care este bine de stiut ce proceduri urmeaza a fi urmate si ce tehnici trebuie adoptate. Pot fi necesare interventii ce privesc doar o parte a casei sau in totalitate, fie in interior fie in exterior. Ne putem intalni de asemenea cu mici lucrari de intretinere obisnuite sau mai putin obisnuite ce pot fi efectuate fara a fi nevoie de cheltuieli pentru autorizatii sau cu mari opere ce prevad cheltuieli suplimentare pe langa materiale si manopera, atunci cand dorim sa marim volumul casei, consolidari, etc.

renovari case si apartamente

Renovarea incaperei baii este intotdeauna consiliat si oportun dupa un numar congruent de ani de utilizare. Materialele moderne de astazi ne permit realizarea instalatiilor noi cu o foarte mare rapiditate.

Ferestrele mici si putin luminoase de la un timp incoace pot fi inlocuite cu vitrine mari realizate cu sticla dubla robusta si incasabila ce garanteaza o luminozitate mare, siguranta si o mica conductibilitate termica.

In unele cazuri (pentru cine isi permite) este posibil sa eliminam un tavan ce separa doua incaperi suprapuse; in acest fel se obtine un ambient foarte larg.

Refacerea casei scarilor poate duce la castigarea de spatiu substantial, tinand cont ca astazi ne intalnim cu o gama variata de scari preansamblate ce trebuiesc doar montate.

Mare evolutie a tehnologiei materialelor de constructii a permis realizarea unor produse pentru “imbracarea” peretilor ce sunt in gradul de modificare radicala al aspectului interior al locuintei

Camera copiilor este de multe ori subiectul pentru modificari in functie de exigentele diverse ale tinerilor pe timpul cresterii lor.

Exemplele pot continua cu renovarea exteriorului casei, instalatiei sanitare, instalatiei electrice, gaz si altele. Trebuie de retinut ca pentru interventiile mai speciale si mai mari, acolo unde intervin demolarile, crearea altor ziduri despartitoare, etc, este nevoie de autorizatie si proiect.
Urmariti si urmatoarele articole unde vom discuta despre fiecare etapa de renovare in parte: faiantare, pardoseli, eliminare umiditate, decorari si finisari, izolatii, usi si ferestre, etc.

Cauti o echipa serioasa si prompta pentru renovarea casei tale? Va stau cu placere la dispozitie si ma puteti contacta completand formularul de contact. Nu uitati sa lasati si un comentariu deoarece parerea voastra conteaza.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments